Monday, May 08, 2006

-میترا اصغری -گوشت كباب عامل افزايش خطر ابتلا به سرطان پروستات

تحقيق نشان داد كباب گوشت در درجه حرارت بالا باعث ايجاد ماده اي مي شود كه سرطان پروستات را افزايش مي دهد.
به نوشته پايگاه اينترنتي الجزيره، محققان انجمن مطالعات سرطان آمريكا با بررسي موش هاي آزمايشگاهي دريافتند بين خوردن گوشت كباب شده و افزايش ابتلا به سرطان پروستات ارتباط وجود دارد.
محققان دانشگاه جانز هاپكينز در بالتيمور گفتند ماده بي ايچ اي بي، زمان كباب شدن گوشت در درجه حرارت بالا، توليد مي شود.
اين ماده رشد سرطان پروستات در موش هاي آزمايشگاهي را تسريع كرد.
محققان پس از هشت هفته بررسي مشاهده كردند از هفته چهارم، تغييراتي ژنتيكي در پروستات، معده و طحال موش ها ايجاد شده است.

No comments: