Monday, May 08, 2006

از مصرف‌ عصاره‌ ميوه‌ طبيعي‌ غفلت نكنيد-میترا اصغری

محققان‌ علوم‌ پزشکي‌ در هلند بر اساس‌ يافته‌هاي‌ جديد خود اعلام‌ کردند نوشيدن‌ عصاره‌ ميوه‌ها که‌با ميزان‌ بالايي‌ از فيبرهاي‌ بتا گلوکان‌ همراه‌ شده‌ باشد، در مجموع‌ سبب‌ کاهش‌ ميزان‌ کلسترول‌ و چربي‌ بد ‌ال‌دي‌ال‌‌ بدن‌ مي‌شود‌.‌
به‌ گزارش‌ خبرگزاري‌ رويترز، دکتر رونالد منينسک‌ از دانشگاه‌ ماستريخت‌ و همکارانش‌ با بررسي‌ بيست‌ وپنج‌ فرد سالم‌ که‌ از عصاره‌ ميوه‌ها همراه‌ با فيبرهاي‌ بتاگلوکان‌ استفاده‌ کرده‌ بودند و مقايسه‌ انها با بيست‌ ودو فرد که‌ از عصاره‌ خالص‌ ميوه‌ مصرف‌ کرده‌ بودند به‌ نتايج‌ ياد شده‌ دست‌ يافتند‌.‌
محققان‌ قبل‌و بعداز مصرف‌ اين‌ عصاره‌ها، نمونه‌ خون‌ داوطلبان‌ را گرفتند و قند، چربي‌ و پروتئين‌ انها را اندازه‌ گيري‌ کردند‌.‌
دانشمندان‌ دريافتند مصرف‌ عصاره‌ ميوه‌ حاوي‌ بتا گلوکان‌ سبب‌ کاهش‌ ميزان‌ کلسترول‌ خون‌ تا چهار وهشت‌ دهم‌ درصد و کاهش‌ ال‌دي‌ال‌ تا هفت‌ وهفت‌ دهم‌ درصد مي‌شود‌.‌

No comments: